Betclic Sportsbook

Review Betclic.be SportsbookReview Betclic.be Sportsbook

In mei 2016 kreeg Betclic.be een Belgische kansspelvergunning. In Italië is Betclic een grote naam en bekend als sponsor van de voetbalclub Juventus. Ze staat vooral bekend als online bookmaker. Betclic gaat ook in België aan de slag als online bookmaker. Op de website zijn voornamelijk dice games en dice slots te vinden naast de nodige casinospellen.

Betclic – Dice Games

Je vindt wel veel dice games bij Betclic.be. Ze zijn dan ook een samenwerking aangegaan met Gaming 1, de toonaangevende ontwikkelaar van dice games en dice slots.

Je vindt bij Betclic.be alle bekende en populaire dice games. Deze dice games kan je via je computer spelen, maar ze zijn ook te spelen via je tablet of mobiele telefoon. Er zit wel een nadeel aan het spelaanbod bij Betclic.be, want het is niet te onderscheiden van andere websites.

Ze hebben er spellen die zeker de moeite waar zijn, zoals de dice games Take it or not, dice attraction, mega spinner en deal or no deal. Je kunt bij Betclic.be zo’n 40 verschillende dice games vinden en vrijwel iedere maand komt er eentje bij. Gaming 1 brengt namelijk iedere maand een nieuwe dice game uit.

Review Betclic.be SportsbookBetclic – Dice slots

Je vindt minder dice slots op de pagina, namelijk zo’n 21 stuks, wat nog steeds ruim voldoende is. Gaming 1 heeft ook de dice slots ontwikkeld. In de speelhallen zijn de populaire dice slots als treasure cubes en multi dice 81 niet speelbaar. Dit valt wel flink tegen, want met name multi dice 81 is één van de leukere online dice slots.

Bij Betclic.be kan je onder andere Mystic Charm, Hey Sweetie, Amazon Fierce en Boom Bang spelen. Iedere maand zal hier een nieuwe dice slot toegevoegd worden aan het spelaanbod.

Geld storten en uit laten betalen bij Betclic.be

Het is bij Betclic.be mogelijk om snel, gratis en veilig je geld te storten. Zo heb je verschillende betaalmethoden als Neteller, Skrill, PaySafeCard en natuurlijk ook via Bancontact en Mister Cash. Je kan natuurlijk ook overboeken via de bank naar Betclic.be, waarna je kan spelen op de website.

De Helpdesk van BetClick

Jammer genoeg is er geen handige live chat op de website van Betclic.be te vinden. Wel kan je contact opnemen via de e-mail. Dit is gedaan door ons, maar we hebben nog steeds geen antwoord. Dat is jammer, maar we houden het er maar op dat ze bij Betclic.be hun draai nog moeten vinden. Voor vragen kan je e-mailen naar support@betclic.be.

Meld je hier aan en ontvang direct een welkomstbonus bij Betclic.be